Hoe kan ik jou als particulier helpen?

Ik kan je hulp, ondersteuning en advies aanbieden op elk financieel vraagstuk middels een financieel plan!

Als gecertificeerd hypotheekadviseur, financieel adviseur en financieel planner heb ik ruime ervaring met vraagstukken op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen en pensioen.

Ik kan je dus helpen bij een verhuizing of als je een schenking of erfenis verwacht. Hoe houd je dat geld veilig en kun je toch wat meer rendement maken dan op een spaarrekening. En wat als jij of je partner overlijdt? Wat moet je dan geregeld hebben? Hoe ziet mijn pensioen er uit? En als ik eerder of juist later wil stoppen met werken? Wat zijn dan de gevolgen? Moet ik mijn pensioen nog aanvullen? Hoe dan? Allemaal vragen die iedereen zichzelf wel eens stelt. Ik help je op weg om daadwerkelijk zicht te krijgen op je geld. Vandaag maar ook over een paar jaar! Een goed plan geeft je rust en grip en dat is veel waard!

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Daarin leg ik uit wat ik voor je kan doen, op welke wijze en tegen welk tarief ik dat kan doen. Uiteraard hangt dit erg af van de vraag of vragen die je hebt. In overleg is veel mogelijk!

animal-biology-blurred-background-1212755
animal-biology-blurred-background-1212755