Over de Levenskeuzenaar

Wie is Adriaan de Jonge?
adriaan-portret-006

Mijn naam is Adriaan de Jonge, getrouwd en vader van 2 zoons van 4 en 1. Geboren en getogen in Meppel, waar ik nog steeds met veel plezier woon.

Na afronding van de HEAO (Economisch Juridisch – Bank- en Verzekeringen) heb ik mijn ervaring opgedaan in het bankwezen. Daar ben ik verder opgeleid op het gebied van hypotheken en beleggen  (Wft Hypotheken, SEH en EFA), financiële planning (FFP) en pensioen (Wft Pensioen). Enkele jaren geleden ben ik begonnen om toe te werken naar zelfstandigheid en dat heeft geleid tot “De Levenskeuzenaar”. Vanuit deze onderneming wil ik het vak van hypotheekadviseur en/of financieel adviseur meer diepgang geven. Dat doe ik geheel onafhankelijk, zonder bemiddeling van producten en tegen transparante en schappelijke tarieven. De beloning is dus geheel transparant en bestaat alleen uit de tijd die ik voor het advies nodig heb tegen het afgesproken uurtarief. Over de wijze van beloning kunnen overigens ook op individuele basis afspraken worden gemaakt, bijvoorbeeld een abonnement of een vooraf afgesproken bedrag voor de te leveren service.

Dat alles doe ik met slechts één doel: Jou helpen met je (financiële) keuzes.

De Levenskeuzenaar helpt jou je dromen waar te maken. Benieuwd hoe ik jou kan helpen?